Glazen Huis Geleen: Vierdaags evenement met keur aan artiesten

Het aftellen is begonnen! Van 14 t/m 17 december staat het Glazen Huis op de markt in Geleen. Vier dj’s gaan 72 uur lang alles uit de kast halen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel, dit jaar is dat: Stichting Ik Doe Mee! Bezoekers van het vierdaagse evenement kunnen plaatjes aanvragen én genieten van een keur aan interessante gasten en dito artiesten. Dit jaar wordt het Glazen Huis geïntegreerd in een 300m2 groot paviljoen. Zo kan iedereen lekker warm en droog genieten van het programma.

 

Op donderdag 14 december verzorgt niemand minder dan zanger Waylon de kick-off van het Glazen Huis. Aansluitend volgt een uitverkocht Charity diner. Tijdens het vierdaagse evenement zullen ruim 35 artiesten geheel belangeloos komen optreden. Wir Sind Spitze, Henk Steijvers en Ton Meisen van de Janse Bagge Bend en Regio Songfestival winnares Emmy Ackermans zijn slechts enkele namen die in het Glazen Huis te zien zullen zijn. De gasten die de dj’s in het huis ontvangen zijn onder andere Burgemeester Hans Verheijen, Emile Rutten (met een jaaroverzicht) en Rob Nabuurs (Geleen Calling).

 

Plaatjes voor het goede doel 

Dit jaar staat alles rondom het Glazen Huis in het teken van de Stichting Ik Doe Mee! In de Westelijke Mijnstreek leeft 1 op de 7 kinderen in armoede. Dit zijn ruim 1.800 kinderen, waarvan 900 kinderen 4 jaar of langer opgroeien in een gezin met een inkomen tot 120% van het sociaal minimum. De dj’s in het Glazen Huis draaien verzoekplaatjes in ruil voor een donatie. Doel van het geheel is een flink geldbedrag op te halen dat volledig ten goede komt aan de Stichting Ik Doe Mee!

 

Lokale acties en de veiling 

Naast de inzet van de dj’s worden er ook lokale acties op touw gezet door lokale ondernemers, verenigingen en sportclubs. Daarnaast worden er diverse bijzondere veilingstukken aangeboden, hierop kan geboden worden. Het Glazen Huis is te volgen via de livestream op de website en de eigen socialmediakanalen.

 

Kijk voor het hele programma op:

https://glazenhuisgeleen.nl/programma/

 

Een nummer aanvragen kan via:

https://glazenhuisgeleen.nl/request/