GLAZEN HUIS 2022: DE GOEDE DOELEN

Na een succesvolle tweede editie, zal er ook dit jaar wederom een Glazen Huis komen in de gemeente Sittard-Geleen. Van vrijdag 16 december tot en met zondag 18 december staat het Glazen Huis op de Markt in Geleen. Bedenk nu je acties en steun de goede doelen tijdens de live uitzending van het Glazen Huis Geleen!

GREUTSJ

Greutsj (talentontwikkeling kinderen) is er voor de ontwikkeling van kinderen tussen 8 en 14 jaar, maar ook voor jongere kinderen en volwassenen zijn er geregeld activiteiten. Onder begeleiding van gepassioneerde coaches en gasten ontdekken, ontplooien, verkennen en vergroten kinderen hun talenten.

VINCENTIUSVERENIGING

Vincentiusvereniging Geleen (hulpverlening) zet zich in voor mensen die in materiële en/of geestelijke nood verkeren in de gemeente Sittard-Geleen en directe omgeving. Iedereen die in de problemen is gekomen en op korte termijn hulp nodig heeft kan zich bij Vincentius melden. Ze helpen kinderen en volwassenen ongeacht religie, afkomst of aard. Voor zover mogelijk werkt de vereniging hierbij nauw samen met kerkelijke-, overheids- en particuliere instellingen.